25 Kasım 2015 Çarşamba

Küçük Bİr Günce Yazısı Olsun

4 yaşını da harcamaya başlayalı 4 ay olmuş yavrunun. Zamanı iyi yönetemiyorum sanırım ve buraya not düşmek oldukça zor oluyor. Rutin olmasa bile ara sıra yazmak hoşuma gidiyor. 
2015 yılından aklımda kalan anılardan not düşmek istedim. 
Kreşe veya anaokuluna gitmediği için değişiklik olsun diye bu yıl 3 ay boyunca haftada ikişer gün jimnastiğe gitti. (14 şubat- mayıs başı)
(jimnastiğin kur bitiminde madalyayı kapan yavru!)

Daha sonra mayıs ayında 2 geceliğine İstanbul'a gittik ikimiz. Çok hızlı ve koşturmacalı fakat tadı damağımızda kalan bir gezi oldu. Sonbahar için tekrarını diledik ama nasip olmadı.

(Üsküdar'dan Eminönü'ne gider iken..)

 Ve Temmuz'da 4 yıllık bir çocuk oldu! insan elbet değişime inanamıyor geriye bakınca. resmen çocuk olup çıktı. Bazen anlayamayacağını düşündüğümüz çoğu duruma müdahil olabiliyor :) Hayaller kuruyor mesela :) yaz başı çizdiği bebeklerde gövde yokken artık daha ayrıntılı çizebiliyor mesela. Sağlıklı bir çocuğun gelişimine tanık olmak gerçekten büyük bir nimet. 

(Doğum gününde keyifle mumunu söndüren 4 yaş çocuğu :).. )

 Hazıran ayında yüzme dersi almaya başladı. '2 ay boyunca devam etti. Hala kendi başına yüzemese bile (yaşından ötürü kulaç atarken çok çabuk yoruluyor . Fakat hocalarının kurbağa gibi yüz dediklerinde yüzdüğü stilde daha iyi ilerliyor.) güzel bir deneyim oldu. 

(yüzme dersini bekleyen yavru..)

 Henüz saçlarını hiç kesmedik/kestirmedik :) ucunda ki bukleye kıyamıyorum. Bir yanım kısa saç deneyimini de yaşamak isterken , bir yanım kıyamıyor :) ki sanırım omuzdan yukarı bir kısalık hayal edemiyorum.
(bence yaz güzeldi ;) 

 Ve arı maya film deneyiminden sonra "inside out" (Ters Yüz) filmine, Küçük Prens filmine ve "Afacanlar Takımı - Büyük yarış" filmine gittik. Ve geçen hafta "Rüzgar'ın Kumbarası" adlı tiyatro oyununa gitme şansımız oldu. Artık bu konuda iyi bir partner maşallah.

(pür dikkat!)


Büyüyor ve hayretle izliyoruz..


Hiç yorum yok: